Išči :: Klepetalnica :: Ranki :: Tvoj profil :: Prijava za pregled zasebnih sporočil :: Prijava  :: Registriraj se 

Preden napišete NOVO TEMO poiščite ali takšna tema že obstaja!
Prijava
Uporabniško ime:    Geslo:      Avtomatična prijava ob vsakem obisku (priporočamo)    
vzdrževalci!
Pojdi na stran Prejšnja  1, 2, 3 ... 10, 11, 12

Objavi novo temo   Odgovori na to temo    Kazalo po 90DPD forumu -> Splošni pogovor
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo  
Avtor Sporočilo
jeze13
Mit
Mit

Pridružen/-a: Sob Jun 2006 20:39
Kraj: ¸Šmartno pri Litiji

PrispevekObjavljeno: 09 Avg 2008 6:33    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Pufka je napisal/a:
Na prvi ravno ne, ker je Groharjeva.....sem pa takoj za njo...prva okrogla zgodba ~~http://zasavje.org~~ ...naslov je Ne prenesem več zmešnjave na krožniku (se mi zdi:))

Pufka kapo dol zelo zanimiva izkušnja, tudi to je motivacija in spodbuda tistim ki iščejo izgovore da ne začnejo ali vsaj poizkusijo storiti nekaj zase le tako naprej meni teža stoji že več kot 9 mesecev pa sem vseeno zadovoljen z doseženim
MIKI
Starešina
Starešina

Pridružen/-a: Pet Sep 2006 15:19

PrispevekObjavljeno: 09 Avg 2008 12:02    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Pufka, si velika frajerka. Čestitam Applause Applause

[/url]
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
Damy28
Olimpijska legenda
Olimpijska legenda

Pridružen/-a: Ned Mar 2008 20:28
Kraj: Sevnica

PrispevekObjavljeno: 09 Avg 2008 12:09    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Bravo Pufka Applause Applause Applause

Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Obišči avtorjevo spletno stran
KNEDL
Baronica
Baronica

Pridružen/-a: Ned Mar 2008 0:41
Kraj: nekje v lj

PrispevekObjavljeno: 12 Avg 2008 1:58    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Pufka je napisal/a:
Chookolada ma ja, sam jest sem ena tistih, katere končna teža je ta, ki jo imate ene za začetno. Torej, izhodiščna teža je bila multiiii velka...zato je tud hitreje šlo dol. Sestra je z mano hujšala, pa je mela izhodiščno težo manjšo in je shujšala 13 kg. Pa sva vse delale enako in jedle tudi.
Tudi meni si fascinirala,kapo dol!!! Dancing
roncek
Večni optimist
Večni optimist

Pridružen/-a: Čet Dec 2007 9:13
Kraj: Nova Gorica

PrispevekObjavljeno: 12 Avg 2008 7:38    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Pufka cestitke Applause Applause Applause taki kot si ti mi dajejo voljo da vzdrzujem kg in da bom sla se na en krog...
Pripravnik 1. stopnje
Pripravnik 1. stopnje

Pridružen/-a: Čet Jan 2008 10:46

PrispevekObjavljeno: 24 Avg 2008 22:01    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

po dolgem času sem spet malo pokukala na to stran, predvsem zarasi motivacije..sem postala malo "požrešna", ker sem na morju jedla vse živo in se nisem zredila niti dkg., še lepo doma nadaljujem s nezdravo hrano..vsaki dan si rečem, stop, jutri pa bom res pazila kaj jem, pa me spet zanese..in tako je že vse mesec..pridelala sem si že kg in pol (čeprav je tudi možno, da je teža malo višja zaradi mensečnega prila)..v glavnem morem začet malo bolj redno brat forum in se spomnit kako sem garala, da sem shujšala in da se mi ne splača svsega uničit..
zanima pa me še, če ima mogoče katere isto težavo-čeprav imam pri 178cm 62 oz. največ 64kg se sama sebi zdim še vedno grozno debela..ne vem, ko da mi v glavi še ni "preskočlo"..in ko mi reče kdo joj kak si suha, si mislim, daj ne delaj se norca, poglej mojo rit..
ne vem, kaj res nikoli ne bom zadovoljna ali bo to prišlo "od zadaj"...v glavnem nisem zadovoljna sama s sabo, preden sem shujšala pa sem verjela, da bi jaz bila že s 70 kg najsrečnejša ženska na svetu.
30.1.=81.8
25.2.=72.1
10.4.=69.9
20.5.=64.9
cilj=68
23.7.=62.2
Nazaj na vrh
bojch
Starešina 3. stopnje
Starešina 3. stopnje

Pridružen/-a: Sob Mar 2008 15:49

PrispevekObjavljeno: 25 Avg 2008 9:49    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

ninas je napisal/a:
po dolgem času sem spet malo pokukala na to stran, predvsem zarasi motivacije..sem postala malo "požrešna", ker sem na morju jedla vse živo in se nisem zredila niti dkg., še lepo doma nadaljujem s nezdravo hrano..vsaki dan si rečem, stop, jutri pa bom res pazila kaj jem, pa me spet zanese..in tako je že vse mesec..pridelala sem si že kg in pol (čeprav je tudi možno, da je teža malo višja zaradi mensečnega prila)..v glavnem morem začet malo bolj redno brat forum in se spomnit kako sem garala, da sem shujšala in da se mi ne splača svsega uničit..
zanima pa me še, če ima mogoče katere isto težavo-čeprav imam pri 178cm 62 oz. največ 64kg se sama sebi zdim še vedno grozno debela..ne vem, ko da mi v glavi še ni "preskočlo"..in ko mi reče kdo joj kak si suha, si mislim, daj ne delaj se norca, poglej mojo rit..
ne vem, kaj res nikoli ne bom zadovoljna ali bo to prišlo "od zadaj"...v glavnem nisem zadovoljna sama s sabo, preden sem shujšala pa sem verjela, da bi jaz bila že s 70 kg najsrečnejša ženska na svetu.

ninas, glede na visino in tezo pomojem moras biti ful suha. ce se kaj izgubis, bos pomojem ze skodila svojemu zdravju. mislim, da razmisljas v pravo smer. zdaj moras delat na pozitivni samopodobi. malo je problem, da si bila prej tako nezadovolja sama s sabo, da se vedno nase gledas kot na debelusko. nekako iz navade.
kaj bi ti svetovala... kupi si kaksno sexy oblekico, pojdi k frizerju. fino se zrihtaj. preden gres od doma, se poglej v ogledalu in si reci: danes pa dobro izgledam! poskusaj iskat stvari, ki so ti na tebi vsec, ne pa da samo isces napake.
poisci si kaksen sport in ga pridno izvajaj. za primer ti dam tek. ko bos opazila, da scasoma teces vedno hitreje in vedno vecje razdalje, bos ponosna nase. telo se ti bo ucvrstilo in ti bo sigurno bolj vsec, hkrati pa redna rekreacija zelo pozitivno upliva na samopodobo.
in najpomembnejse: imej se rada! bodi ponosna nase in na svoje dosezke.
Talita
Guru
Guru

Pridružen/-a: Čet Jul 2008 20:00
Kraj: Maribor

PrispevekObjavljeno: 28 Okt 2008 23:45    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Še pet dni, pa bo moj prvi krog končan. Shujšala sem samo 9 kg. Glede na to, da tako počasi hujšam, razmišljam, da ne bi šla na vzdrževanje, ampak bi nadaljevala z dieto, saj bi rada do naslednjega poletja bila vitka, ker si želim biti na morju v kopalkah. Kaj rečete, je zelo narobe, če ne preklopim na vzdrževanje?

Talita
Pixie
Adminov ljubljenček
Adminov ljubljenček

Pridružen/-a: Sob Okt 2007 17:02

PrispevekObjavljeno: 28 Okt 2008 23:50    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Talita, najprej čestitke! Bravo! ~~http://zasavje.org~~

Meni se zdi, da če bi nadaljevala z dieto, da bi se telo preveč navadilo in ne bi več hujšalo . . . Zato pomojem je bolj priporočljivo, da greš na vzdrževanje pa potem spet dieta. Sej na vzdrževanju tudi zgubiš kako kilo.

Drugače pa naj pove katera, ki je že prišla do konca diete in vzdrževanja, bojo bolj izkušnje iz prve roke.
Nazaj na vrh
4kids
Vseved 2.stopnje
Vseved 2.stopnje

Pridružen/-a: Čet Sep 2005 12:22
Kraj: gorenjska

PrispevekObjavljeno: 29 Okt 2008 10:20    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Talita BRAVO Applause Applause Applause !

Ne vem kaj naj ti svetujem.Najbolj da počakaš kakšen mesec in si na vzdrževanju,pa kasneje ponovno začneš.Tudi sama mislim nadaljevati ,ko preneham prvi krog...16.12. se mi konča 1.krog in bom počakala kakšen mesec potem bi pa ponovno nadaljevala.
Nazaj na vrh
Talita
Guru
Guru

Pridružen/-a: Čet Jul 2008 20:00
Kraj: Maribor

PrispevekObjavljeno: 29 Nov 2008 23:05    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Sem končno preklopila na vzdrževanje. Imam nekoliko večje obroke, še posebno na beljakovinski dan, ker so beljakovine izrednega pomena za telesne celice.

Tehtam se vsako jutro in vsak večer. Vse si zapisujem v zvezek (teža, kaj sem jedla in koliko sem se gibala). Stremim k temu, da bi na B, Š in OH dan ohranila enako težo, po sadnem dnevu pa izgubila 1/2 kg. Odločila sem se, da bom pri hujšanju previdna, in da ne bom izstradala telesa. Pred kratkim sem pretiravala in sem jedla minimalne obroke. To se mi je maščevalo tako, da so nastopile bolečine v mišicah (očitno sem hujšala v mišice, namesto v maščevje) in sem se zelo slabo počutila. Moram biti bolj disciplinirana in strpna.
Francesca
Vzpetniški pridigar
Vzpetniški pridigar

Pridružen/-a: Pon Jan 2008 0:12

PrispevekObjavljeno: 10 Mar 2009 12:08    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Zdravo

Sicer sem šele v drugem tednu diete, ampak me zanima, kako je z vzdraževanjem (verjetno ste že pisali o tem, pa vseeno); kako se vzdrževanje razlikuje od diete? Koliko se pa kaj pridobi kg?

LP

Začek: 3.3
Višina: 162
cilj: - 13 kg
Nazaj na vrh
jeze13
Mit
Mit

Pridružen/-a: Sob Jun 2006 20:39
Kraj: ¸Šmartno pri Litiji

PrispevekObjavljeno: 10 Mar 2009 12:47    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Francesca je napisal/a:
Zdravo

Sicer sem šele v drugem tednu diete, ampak me zanima, kako je z vzdraževanjem (verjetno ste že pisali o tem, pa vseeno); kako se vzdrževanje razlikuje od diete? Koliko se pa kaj pridobi kg?

LP

jaz težo vzdržujem že skoraj leto in pol moram priznati da je bilo vmes cel kup rojstnih dni in "veseli"december pa je kar šlo ni jo,jo efekta kot pri vseh mojih dietah zadnjih 50 let , delam pa tako hrane ne mešam preko dneva če že zamenjam zamenjam cel dan, včasih pa tudi do večerje sadje potem pa beljakovine (ča je kakšna zabava) pa kakšen kozarec sadja (cviček) moram priznati da se mi kar obnese, bom pa spet začel bolj intenzivno da zgubim še nekaj kilogramov (pogoj za skok z padalom v tandemu ki je že plačan)
annie
Pridigar z elastiko
Pridigar z elastiko

Pridružen/-a: Čet Dec 2008 13:54

PrispevekObjavljeno: 05 Apr 2009 11:01    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Z današnjim dnem se tudi jaz zaposujem med vzdrževalce...trenutno sem na okrg 59 kg(5.1.=66kg) (pred tednom sem imela 59, danes sicer kaže 59.9 amapk sem se včeraj malo pregrešila...imela kar dva oh večera zaporedoma Silenced
Ker želim izgubiti še okrog 6 kg se bom potrudila, da mi bo tudi pri vzdrževnaju šlo ok....predvsem pa bom dodala VELIKO šprta...predvsem zdaj ko bodo lepši dnevi... Dancing

Višina: 164cm
Željena teža: 58kg
po 2. tednu=
Ponoven začetek: 8.8.2010- (8.11.2010)
Nazaj na vrh
nicky3
Pridigar z elastiko
Pridigar z elastiko

Pridružen/-a: Tor Jan 2009 10:54

PrispevekObjavljeno: 29 Apr 2009 13:49    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

ojla. tud jst se z včerašnjim dnem vpisujem pod vzdrževalce.
[url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wHrFg7o/]

[/url]
Nazaj na vrh
Nela
Maturant
Maturant

Pridružen/-a: Pet Feb 2009 17:05

PrispevekObjavljeno: 25 Maj 2009 9:37    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

zdravo , tudi jaz se z današnjim dnem vpisujem med vzdrževalce... Dancing Dancing Dancing uspelo mi je izgubiti malenkost manj od 15 kg. Dancing Dancing wiiii9kx thumbsup_22

veliko sreče tudi vsem ostalim

1. krog : -15
Nazaj na vrh
Francesca
Vzpetniški pridigar
Vzpetniški pridigar

PrispevekObjavljeno: 03 Jun 2009 11:53    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Tudi jaz se danes uradno vpisujem med vzrževalce - izgubila sem med 8 in 9 kg, želela sem jih 15; na vzdrževanju bom mesec dni, nato grem drugi krog.

Upam, da mi uspe.

Nazaj na vrh
nicky3
Pridigar z elastiko
Pridigar z elastiko

PrispevekObjavljeno: 09 Jun 2009 15:56    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

sam da se mal javim spet... slaba 2 meseca odkar sem končala z dieto se nisem nič zredila Dancing Dancing kilaža se mi giblje od 47 do 48 kg. pa naj še kdo reče da se po končani dieti nazaj zrediš Shame on you če ješ zmerno je super , tudi počutje... ~~http://zasavje.org~~

[/url]
Nazaj na vrh
layla
Pripravnik 2. stopnje
Pripravnik 2. stopnje

Pridružen/-a: Tor Feb 2009 18:15
Kraj: LJ

PrispevekObjavljeno: 12 Jun 2009 9:46    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Tudi jaz sem pred dobrim mesecem končala z dieto, izgubila pa vse skupaj 11 kg. In meni osebno se tole vzdrževanje zdi 100x težji del, ampak zaenkrat z gibanjem in sadnimi dnevi držim težo, kljub občasnim nepotrebnim obrokom (predvsem sladkarije me zavedejo). In potem slaba vest zaradi vsake malenkosti in obremenjevanje s tem, da prehitro padem v stare navade ~~http://zasavje.org~~

Zato mislim, da se bom kmalu odločila za drugi krog (rada bi izgubila še kakšne 4kg), ker sem na dieti precej bolj disciplinirana in se zato tudi počutim odlično.
Vzpetniški pridigar
Vzpetniški pridigar

PrispevekObjavljeno: 18 Jun 2009 15:08    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Evo, jaz sem na vzdrževanju že od 3. junija, ampak sem šla vmes na morje in takoj v nekaj dneh pridelala nazaj 4kg....zdaj sem popolnoma na tleh....sploh ne vem, kaj naj....resnično.....najhuje pa je (ok, res nisem ločevala), ampak sem jedla zmerno, normalno.... ~~http://zasavje.org~~((((

Nazaj na vrh
Nike
Mednarodna legenda
Mednarodna legenda

Pridružen/-a: Pon Apr 2006 14:47

PrispevekObjavljeno: 12 Jul 2009 15:39    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Danes je konec moje diete, cilj sem dosegla in zdaj bi še dve kili rada spravila dol... ne vem pa če mi bo to ratalo na vzdrževanju.... Think , po moje je najboljše, da mi postane ločevanje kar način prehranjevanja. Se še najbolše tako počutim in to je to Dancing

začetek 18.4.2010 (prvič na ločevalni leta 2006, drugič 2009 in tretjič 2010)
Nazaj na vrh
nicky3
Pridigar z elastiko
Pridigar z elastiko

PrispevekObjavljeno: 19 Feb 2010 15:14    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

pozdravljeni
po zelooo dolgem času se spet javljam. (več kot pol leta)naj povem da se od konca diete še nisem zredila, shujšala sem skoraj 20 kg... zdaj pa uspešno držim težo... če en dan pojem kej več pa drug dan malo manj ali pa to pokurim s telovadbo... sicer pa mi niha teža le za kilogram oz. kilogram in pol dol ali gor ~~http://zasavje.org~~ tako da vsem vzdrževalcem želim da bi čim dlje obdržali težo... hujšarjem pa veliko stopljenih kilogramov Dancing

[/url]
Nazaj na vrh
pega
Barbapapa
Barbapapa

Pridružen/-a: Čet Avg 2007 12:22

PrispevekObjavljeno: 24 Feb 2010 11:29    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

nicky3 je napisal/a:

naj povem da se od konca diete še nisem zredila
zdaj pa uspešno držim težo...

nicky3, ~~http://zasavje.org~~

se te spomnim od takrat. caricaaa Applause

kako ti le uspeva??? Think

PONOVNI ZAČETEK : 2. 8. 2010

[url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wRaV03I/]

[/url]
Nazaj na vrh
nicky3
Pridigar z elastiko
Pridigar z elastiko

PrispevekObjavljeno: 24 Feb 2010 13:15    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

pega.. sam disciplina ~~http://zasavje.org~~ pa da skoz maš to v glavi, da nikol nočeš več bit takšn ko si bil Not talking
pozdravček vsem... vidim pega ti tud razturaš Dancing

[/url]
Nazaj na vrh
Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo   Odgovori na to temo    Kazalo po 90DPD forumu -> Splošni pogovor Časovni pas GMT + 2 uri, srednjeevropski - poletni čas
Pojdi na stran Prejšnja  1, 2, 3 ... 10, 11, 12
Stran 12 od 12

Pojdi na:  
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu

Naloži si Mojplanet.si toolbar v svoj brskalnik!