Al se zapeljat v Avstrijo al Italijo al pa po netu naročit (sam ne iz UK ).
Ja ja Pixie, vsak dan vsak dan . . . take bi :
Sicer imam dvojne, črne in zelene, malo nižje od teh, ampak so že stari (13 let !!!). Sicer še dobri, edino malo oguljeni spredaj na buli. Nove bi .
heh men so pa najjačji adidas predator -beli
čeprou niso motoristični so mi pri padcu zaščitli nogo tak da se nism tolk fejst poškodovau... res da so za u smeti samo RESPECT adidasu. _________________ moje življenje se vrti na dveh kolesih...
andrej17, si me nasmejal...drugače pa ko sem mojemu najmlajšemu sinčku, ki je star 4 leta, kupovala superge, je rekel, ko sem mu pokazala dvoje superge, tele adidaske mi kupi, ker so šponske mislim mulc...
dagmar tele škornje pa zažigajo, samo kaj ko jih jaz ne morem nosit, ker imam meča dosti široka, pa bi samo nosila škornje
Pridružen/-a: Sre Jan 2007 1:15 Prispevkov: 1824 Kraj: blizu Celja
Objavljeno: 03 Feb 2009 12:07 Naslov sporočila:
pelican je napisal/a:
andrej17, si me nasmejal...drugače pa ko sem mojemu najmlajšemu sinčku, ki je star 4 leta, kupovala superge, je rekel, ko sem mu pokazala dvoje superge, tele adidaske mi kupi, ker so šponske mislim mulc...
dagmar tele škornje pa zažigajo, samo kaj ko jih jaz ne morem nosit, ker imam meča dosti široka, pa bi samo nosila škornje
zakaj sm te nasmejau,nism skužu
js sm prodajalka hehe _________________ moje življenje se vrti na dveh kolesih...
Pridružen/-a: Tor Sep 2007 16:35 Prispevkov: 90 Kraj: obala
Objavljeno: 03 Feb 2009 16:38 Naslov sporočila:
pelican je napisal/a:
js mam tudi te težave ponavadi
martenske so zakon!
moja nesojena ljubezen, ki je pregrešno draga pa so CAMPER vsi, moški, ženski, visoki, nizki... ohh. spomladi si bom ene omislila. res. samo se ne znam odločit... recimo take bi:
ali pa moška visoka različica (ja, ne morem pomagat, sem mahnjena na mošče čevlje )
_________________ i'm back
uvod: 1.10. 80,5 kg
"uradni" ponovni začetek: 5.10.
vodni1: 2.11. vodni2: 1.12. vodni3: 30.12.
konec: 4.1. ciljna zaenkrat 63 (potem 61)
zakaj sm te nasmejau,nism skužu
js sm prodajalka hehe
no ,da pr 60km/h padeš pa da ti čevlje ne pregloda, pa že morajo bit vzdržljivi materiali a? _________________ moje življenje se vrti na dveh kolesih...
Objavljeno: 04 Feb 2009 10:19 Naslov sporočila:
Dagmar je napisal/a:
Vsak dan hodim mimo njih . . . v stari LJ je štacuna. Imajo res kar zanimive modele.
jaaaa na starem trgu, vem. pa ni dolgo časa tam trgovina. sej zadnjič sm šla notri pa pogledala pa šla ven. ah, sej se bom opogumla _________________ i'm back
Jaaa, Camperke so super! Jaz sem si jih jeseni omislila! Ma, sem imela en mičken problemov z njimi na začetku, samo imam butasto obliko nog. Po enem tednu, ko se je pa usnje razstegnilo so pa kot copatki! Prav splača se dati tisti denarček za njih. Moj brat jih nosi že več let in držijo zelo dolgo časa, ne samo eno sezono! Se vam pa najbolj splača zaviti v Camper trgovino, ko so znižanja. Baje jih fajn znižajo, ampak sama še nisem šla pogledat.
Nekdo je že napisal, da so Ugg pase. No, jaz sem si jih šele letos kupila. Samo eno skrivnost vam povem, nikar jih ne kupujte v Ljubljani ali Sloveniji. V stari Ljubljani jih prodajajo za 200€. To je nora cena. Pojdite lepo na internet in jih tam kupite. Jaz sem jih "uvozila" kar iz Avstralije, kjer so koštali 80€ + poštnina in carina, pa je prišlo na koncu ok. 100€, torej 50% manj.
So pa super lahki, mehki, topli ... majo pa slabost, da se tako tisti, ki so kkupljeni v Ljubljani ali na tujem zrabijo po eni sezoni. Ampak ko jih pa imaš pa služijo svojemu namenu dobro!
Drugače pa prisegam na superge! Brez problemov tudi no-name. Si bom pa omislila ene Nike iz Hervisa za šport! Sem videla, da so za zmerno športanje znižane na ok. 40€.
Objavljeno: 05 Feb 2009 11:11 Naslov sporočila:
rozentalka je napisal/a:
Po enem tednu, ko se je pa usnje razstegnilo so pa kot copatki! Prav splača se dati tisti denarček za njih. Moj brat jih nosi že več let in držijo zelo dolgo časa, ne samo eno sezono! Se vam pa najbolj splača zaviti v Camper trgovino, ko so znižanja. Baje jih fajn znižajo, ampak sama še nisem šla pogledat.
ja, en naš asistent jih je imel na 10dnevni ekskurziji nonštop obute - pa smo fuuul hodili - pa je vedno govoru, da je kot bos
in pač že en lep cajt iščem ene čevlje, ki bodo "večni" (pač, res ne samo za eno sezono)... definitivno bom šla pogledat enkrat proti spomladi... _________________ i'm back
Tale naša COKO obutev ima pa tud zanimive modele . . .
"Obutev naše blagovne znamke vam lahko izdelamo tudi v barvnih kombinacijah po vaših željah ali iz prinešenega materiala. Možne so manjše prilagoditve v širini, dolžini, ... "
To pa ful dobro . . . model mi je všeč, barve bi pa definitivno spremenila hehehe. Fajn no.
jst sem si pa omislila nove balerinke u deichmanu pa še gladiatorke za toplejše čase. lani jih nisem nikjer več najdla poleti pa tko sem jih hotla, tko da letos sem se že mal prej prpravla bi pa rada mela še ene gležnarje s petko k so mi tko sexy (: drgač mam pa še vedno same špičake doma, ene full hude sem nedolgo nazaj kupla v avstriji. sam so pa res že dost iz mode zdej, tko da jih bl mal nosm. te okrogli so mi pa všeč samo na drugih, sama se pa počutm k ena šema. sicer pa bo že kmal končana sezona škornjev (: mam pa namen še kupt ene superge od DC, sam da dobijo mojo številko _________________ [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wiF3gsp/]
[/url]
Časovni pas GMT + 2 uri, srednjeevropski - poletni čas Pojdi na stran Prejšnja1, 2, 3
Stran 3 od 3
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu